AFHALEN
 
ITALIAMSTERDAM KAART

Adres: Nieuwe Hemweg 4B, 1013BG Amsterdam

OPENINGSTIJDEN
  • Grey Facebook Icon

IL VERO ITALIANO AD AMSTERDAM

ITALIAMSTERDAM

Iedereen kan een Italiamsterdam voordeelpas aanvragen. Met deze pas krijg je voordeel zoals een welkomsdrankje, speciaal menu of andere aanbiedingen bij de aangesloten bedrijven. Tevens wordt je op de hoogte gehouden 'over de echte Italiaanse pareltjes'. Eetsmakelijk!

VRAAG HIER UW ITALIAMSTERDAMCARD AAN

Door het invullen van dit formulier geef ik Italiamsterdam toestemming gebruik te maken van mijn (persoons-) gegevens. Italiamsterdam respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke en zakelijke informatie die u ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen en om u op de hoogte te houden van speciale aanbiedingen en acties van Italiamsterdam.

 

Italiamsterdam zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw Italiamsterdam kaart aanvraag. Italiamsterdam gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren. Vragen over privacy en de website kunt u stellen via onderstaande formulier.